نام:
ايميل:
سايت:
   
متن پيام :
حداکثر 2000 حرف
كد امنيتي:
  
  
 
+ سعيد 

پيش‌بيني تغييرات چهار سال آينده قسمت دوم

ديروز تغييرات احتمالي اداره امور کشور را در چهار سال آينده بررسي کرديم. امروز باقيش رو مي‌گيم.

- براي هميشه سالن‌هاي سينما به اکران هميشگي اخراجي‌ها و همه کانال‌هاي تلويزيون به پخش سريال موفق يوزارسيف اختصاص داده مي‌شوند.
- در راستاي اشتغال‌سازي، شغل «ديده‌بان حقوق دولت» سر چهارراه‌ها به صورت رسمي در مي‌آيد و شاغلين از بيمه شخص ثالث بهره‌مند مي‌شوند.
- از طرف ايران جايزه نوبل «ديده‌بان حقوق دولت‌ها» طراحي و به سران کشورهاي کوبا، سوريه، ونزوئلا و ديگر دوستان اهدا مي‌شود.
- با توجه به تمرينات خياباني، ايران در مسابقات بيسبال (از اينا که با چوب سفت توپ گرد رو توي هوا مي‌زنن) و در مسابقات راگبي (از اينا که با کلاه و زره و ساقبند و اينا به طرف جلو مي‌دوند) شرکت مي‌کند و برنده مدال طلا مي‌شود. منتها ديگر جايزه اخلاق را بهش نمي‌دهند.
- در المپيک، مردم ايران در دو سرعتي و دو‌استقامت مدال‌آور مي‌شوند.
- جايزه نوبل اقتصاد به خاطر ارائه تعريف جديد از آمار و ارقام به دولت ايران مي‌رسد.
- ارسال و دريافت اس‌ام‌اس زير نظر پيک بادپا و با موتور انجام مي‌شود.
- اگر پارازيت جواب نداد، روي هر پشت بام يک نفر مقام مسوول به صورت شبانه‌روزي جلوي ال‌ان‌بي‌ها مي‌ايستد و اختلال ايجاد مي‌کند.
- تماشاي روزانه حداقل نيم‌ساعت کامران نجف‌زاده اجباري مي‌شود. شهرونداني که از قانون فوق عدول کنند بايد به عنوان جريمه يک‌ساعت گفت‌وگوي ويژه خبري را نگاه کنند.
- آقا محمد صالح‌علا، چهار سال ديگر به صورت قشنگ از گل و بلبل و اينا (که همگي جان هستند) در هر شرايطي با مردم رفت‌وآمد رسانه‌اي کرده و تاختي مي‌رود و تاختي مي‌آيد.
- ايران در مناسبات اقتصادي، از دلار و يورو استفاده نمي‌کند و به جايش از ريال عربستان و بوليوار ونزوئلا استفاده مي‌کند. احتمال زيادي دارد ريال و تومان ايران همچنان داخل کشور مصرف شود.
- تعداد وزراي کابينه به تعداد استان‌هاي کشور زياد مي‌شود. در نتيجه هر وزارتخانه به يک استان منتقل مي‌شود. هيات دولت ماهي دو دفعه در يکي از استان‌ها دور هم جمع شده و جلسه مي‌گذارند. مصوبه‌هاي هيات دولت در شهرستان‌ها لازم‌الاجرا بوده و در دوره بعد احتمال زيادي دارد که دولت‌هاي بعدي آن را اجرا کنند.
- نويسندگان، سينماگران و ديگر هنرمندان مستقل به کمک وزارت کار، شغلي درخور پيدا کرده و بنگاه زودبازده مي‌زنند. هر سال طي مراسم باشکوهي به هر هنرمندي که زودتر بازده داشته باشد جايزه داده مي‌شود.