ساعت دماسنج

نام:
ايميل:
سايت:
   
متن پيام :
حداکثر 2000 حرف
كد امنيتي:
  
  
 
+ آنتي بسيجي 

حس ملي که در سطح کشور متولد شد از اين مسأله زائيده شد که افراد سر يک مسائل اساسي و مهم در حداقل‌ها با هم ارتباط پيدا کردند. رنگ سبز که اين همه مورد حمله و عناد و کينه قرار گرفته به صورت سمبليک اين را نشان مي‌دهد. يعني طرفداران موج سبز به يکديگرمي‌گويند ما هم از جنس شماييم، ما هم دغدغه شما را داريم، ما هم مشکل شما را داريم، ما هم دغدغه ايران پيشرفته را داريم. به نظر مي‌رسد آن چيزي که انتخاب مي‌شود و جمع‌ها را دور هم گرد مي‌آورد و از آن يک حرکتي به نفع جمهوري اسلامي، به نفع آينده کشوري مي‌سازد بايد چنين حالتي داشته باشد، که نيروهاي حداکثري براساس خواسته‌هاي حداقلي بتوانند گرد هم جمع شوند و اختلافاتشان را کنار بگذارند. ما اين را قانون اساسي گرفته‌ايم. قانون اساسي مي‌تواند در بخش‌ها، صنوف و گروه‌هاي مختلف و مرجع، بسته به گرايش‌هايي که در گروه‌ها هست مورد توجه قرار بگيرد. در بخش اقتصادي يک نوع مورد توجه قرار بگيرد، در بخش فرهنگي نوعي ديگر مورد توجه باشد، در رابطه با کرامت انساني، آزادي‌ها، عدم تجسس در احوالات شخصيه افراد، و ... اين قانون و ميثاق دامنه‌اي وسيع دارد.<\/h2>

نخست وزير دوران دفاع مقدس در ادامه سخنان خود ضمن تحليل وضعيت جامعه گفت: بسياري از افراد در جامعه ما علائق مذهبي عميقي دارند که اکثريت را هم تشکيل مي‌دهند. ما قوميت‌ها را داريم، فرهنگ‌هاي گوناگوني را داريم. اگر ميثاقي داشته باشيم که مورد اجماع همه اينها باشد و همه گرداگرد آن جمع شوند، هم مي شود از دستاورهاي بزرگي که انقلاب و جمهوري اسلامي داشت حمايت کرد و آنها را حفظ نمود، هم هزينه‌هاي کمتري پرداخت و امکان اجماع بيشتري براي تغييرات به سمت مطلوب را ايجاد کرد.

مهندس موسوي در ادامه سخنان خود به اتهامات واهي چون انقلاب مخملي و يا ارتباط با بيگانگان که به حرکات مردم نسبت داده مي‌شود اشاره کرد و اظهار داشت: اين اتهامات بي‌پايه در حالي ايراد مي‌شود که ما دائم تأکيد مي‌کنيم که مسائل ما مسأئل ملي و داخلي است و ربطي به بيگانگان ندارد. حتي ايرانيان خارج از کشور هم در حمايتي که از حرکت مردم در داخل کشور کردند به خارجي‌ها پيوند نخوردند. اين حس در حرکت مردم ما خيلي قوي بود و بايد اين رويکرد را تشديد کنيم. چرا که درونمايه‌ اين حرکت تقويت هويت ملي ماست که در ذات خود نمي‌تواند بدون اجتناب از بيگانه شکل بگيرد. مسأئل ما در پيوند با بيگانه حل نمي شود و اين را به عنوان يک اصل بايستي بپذيريم. مخصوصاً تجربيات 200 ساله گذشته ما نشان مي دهد که لازم است ما در اين زمينه مراقبت داشته باشيم. معناي آن اين نيست که ما جهان را نشناسيم و از اتفاقاتي که در جهان به وقوع مي‌پيوندد پند نگيريم و استفاده نکنيم. نه! اينها مواردي است که از آن استفاده مي کنيم. ما نسبت به اين نهضت عظيمي که آغاز شده هم در سطح ملي و هم در سطح بين‌الملي بايد روشنگري کنيم. ذهن‌هاي خلاق و انسان‌هاي خوب و گروه‌هاي خوب را در جامعه جهاني به اين سمت متمايل کنيم و از نظريات آنان هم استفاده کنيم. منتهي بحث بر سر تسليم بودن و متأثر شدن از سياست‌هاي استعماري و سياست‌ کشورهاي بزرگ است که مورد اشاره بنده است، که طبيعتاً يک فاصله‌گذاري جدي و روشني در اين رابطه بايد داشته باشيم.

مهندس موسوي با تأکيد بر تحمل نظر مخالف بيان داشت: ما بايد با کساني که موافق نظر ما نيستند يک ارتباط روشن و مسالمت جويانه‌اي داشته باشيم. در کشور عده‌اي هستند که شايد تعدادشان هم کم نباشد موافق عقايد ما نيستند و قرار هم نيست و نبود که موافق ما باشند. در سطح ملي اگر حرکتي داشته باشيم که صد در صد افراد يک فکر داشته باشند اين مطلوب نيست. ما بايد سعي کنيم با اين نيروها که نظر دارند روبرو شويم و نظر آنان را بشنويم، توضيح دهيم و توضيح بشنويم. .

اميدوارم فضاي هيستريکي که سعي مي‌کنند دور و بر ما ايجاد شود در روحيه ما تأثير نگذارد و با روحيه سالم کارها را پيش ببريم. مهندس موسوي در اين نشست از زايش يک حس ملي قوي در جريان انتخابات خبر داد و گفت: من زايش يک حس ملي قوي را در کشورمان که افراد را به هم پيوند مي‌داد در جريان انتخابات ملاحظه کردم. وقتي جوانان خودشان جمع شدند و شعارهايشان را دادند، کم‌کم اين به قشرهاي ديگر هم انتقال پيدا کرد و يک نوع احساس پيوند ميان اقشار ايجاد شد که ما بايستي قدر آن را بدانيم. من امروز انسجام ملي را بين استان‌هاي مختلف و بين فرهنگ‌ها و اقشار مختلف نسبت به هم خيلي بيش از قبل از انتخابات مي‌بينم. اين نعمتي است که بايستي آن را قدر بدانيم و از آن استفاده کنيم.

پاسخ

سلام ... آهان يادم رفت قبل از اينکه اون نوشته سيد عليرضا بهشتي رو بذاري اينجا ... جواب منم البته اگه پاک نکرده باشن بخون زير همون نوشته .... ياعلي