بسم الله
سلام
حرف من به بيدار ::
ما قبل از انتخابات شايد اولش به خنده ولي بعدش خيلي جدي جلوي هم واميستاديم و از نامزد خودمون دفاع ميكرديم ... و هدفمون فقط پيروزي خود بود.... ولي بعدش فهميديم كه همه اينا بازي طراحي شده اي بود.. و ما به ناچار وارد بازي شده بوديم.......به خصوص طرف داراي آقاي موسوي .... ولي بعد از انتخابات با آغاز مرحله دووم انقلاب مخملي ما بايد فراموش ميكرديم كه روزي روبروي هم مي ايستاديم... حالا ما همه امون ايراني بوديم كه بايد مهره هايي كه از روي ناداني وارد اين بازي شده بودند و توسط افرادي حركت ميكردند رو آگاه ميكرديم..... اما باز هم همه امون فراموش كرديم .... و الان هيچ كس حق نداره از كسي بپرسه كه توي انتخابات به چه كسي راي داده و يا طرف دار چه كسي بوده ...مهم اينه كه ايراني بودنمون هم وطن بودنمونو با رنج بدست اووردن ايرانمونو به هم يادآوري كنيم..... اين اتحاد ما هاست كه تا حالا تونسته پيروزمون كنه .... و متاسفانه داشتند بينمون نفاق ايجادميكردند كه بازم دم هممون گرم .... دم ههمون گرم كه همديگرو تنها نميزاريم تا هيچ خدشه اي به ايرانمون وارد نشه .....
در پناه خود خدا
يا علي
نخست وزير دوران دفاع مقدس در ادامه سخنان خود ضمن تحليل وضعيت جامعه گفت: بسياري از افراد در جامعه ما علائق مذهبي عميقي دارند که اکثريت را هم تشکيل ميدهند. ما قوميتها را داريم، فرهنگهاي گوناگوني را داريم. اگر ميثاقي داشته باشيم که مورد اجماع همه اينها باشد و همه گرداگرد آن جمع شوند، هم مي شود از دستاورهاي بزرگي که انقلاب و جمهوري اسلامي داشت حمايت کرد و آنها را حفظ نمود، هم هزينههاي کمتري پرداخت و امکان اجماع بيشتري براي تغييرات به سمت مطلوب را ايجاد کرد.
مهندس موسوي در ادامه سخنان خود به اتهامات واهي چون انقلاب مخملي و يا ارتباط با بيگانگان که به حرکات مردم نسبت داده ميشود اشاره کرد و اظهار داشت: اين اتهامات بيپايه در حالي ايراد ميشود که ما دائم تأکيد ميکنيم که مسائل ما مسأئل ملي و داخلي است و ربطي به بيگانگان ندارد. حتي ايرانيان خارج از کشور هم در حمايتي که از حرکت مردم در داخل کشور کردند به خارجيها پيوند نخوردند. اين حس در حرکت مردم ما خيلي قوي بود و بايد اين رويکرد را تشديد کنيم. چرا که درونمايه اين حرکت تقويت هويت ملي ماست که در ذات خود نميتواند بدون اجتناب از بيگانه شکل بگيرد. مسأئل ما در پيوند با بيگانه حل نمي شود و اين را به عنوان يک اصل بايستي بپذيريم. مخصوصاً تجربيات 200 ساله گذشته ما نشان مي دهد که لازم است ما در اين زمينه مراقبت داشته باشيم. معناي آن اين نيست که ما جهان را نشناسيم و از اتفاقاتي که در جهان به وقوع ميپيوندد پند نگيريم و استفاده نکنيم. نه! اينها مواردي است که از آن استفاده مي کنيم. ما نسبت به اين نهضت عظيمي که آغاز شده هم در سطح ملي و هم در سطح بينالملي بايد روشنگري کنيم. ذهنهاي خلاق و انسانهاي خوب و گروههاي خوب را در جامعه جهاني به اين سمت متمايل کنيم و از نظريات آنان هم استفاده کنيم. منتهي بحث بر سر تسليم بودن و متأثر شدن از سياستهاي استعماري و سياست کشورهاي بزرگ است که مورد اشاره بنده است، که طبيعتاً يک فاصلهگذاري جدي و روشني در اين رابطه بايد داشته باشيم.
مهندس موسوي با تأکيد بر تحمل نظر مخالف بيان داشت: ما بايد با کساني که موافق نظر ما نيستند يک ارتباط روشن و مسالمت جويانهاي داشته باشيم. در کشور عدهاي هستند که شايد تعدادشان هم کم نباشد موافق عقايد ما نيستند و قرار هم نيست و نبود که موافق ما باشند. در سطح ملي اگر حرکتي داشته باشيم که صد در صد افراد يک فکر داشته باشند اين مطلوب نيست. ما بايد سعي کنيم با اين نيروها که نظر دارند روبرو شويم و نظر آنان را بشنويم، توضيح دهيم و توضيح بشنويم. .
اميدوارم فضاي هيستريکي که سعي ميکنند دور و بر ما ايجاد شود در روحيه ما تأثير نگذارد و با روحيه سالم کارها را پيش ببريم. مهندس موسوي در اين نشست از زايش يک حس ملي قوي در جريان انتخابات خبر داد و گفت: من زايش يک حس ملي قوي را در کشورمان که افراد را به هم پيوند ميداد در جريان انتخابات ملاحظه کردم. وقتي جوانان خودشان جمع شدند و شعارهايشان را دادند، کمکم اين به قشرهاي ديگر هم انتقال پيدا کرد و يک نوع احساس پيوند ميان اقشار ايجاد شد که ما بايستي قدر آن را بدانيم. من امروز انسجام ملي را بين استانهاي مختلف و بين فرهنگها و اقشار مختلف نسبت به هم خيلي بيش از قبل از انتخابات ميبينم. اين نعمتي است که بايستي آن را قدر بدانيم و از آن استفاده کنيم.
مهندس موسوي با اشاره به وضعيت زندانها و نحوه برگزاري دادگاهها افزود: اين وضعيت که از زندانها و نحوه دستگيريها گفته ميشود و يا اين دادگاههاي کذايي که مقابل روي ماست نشان دهنده عمق مشکلاتي است که در کشور ما وجود دارد.
ما انقلاب کرده بوديم که اگر دادگاهي هم داريم، دادگاهي باشد که براي مجرمان باشد، وضعيت روشني داشته باشد، آزادي در آن باشد، وکلا بتوانند حضور داشته باشند و متهم بتواند در يک فضاي آزاد از خودش دفاع کند و قاضي هم به صورت مستقل و آزادانه رأي دهد و همه ملت هم روند قانوني و عادلانه آن را حس کند. چرا که قوه فضائيه اساسش براي اين است که وقتي متهمي دستگير شد و با سازوکارهاي حقوقي و انساني اثبات شد که مجرم است و حکمي در مورد او صادر شد، اين حکم آنقدر قدرت داشته باشد که وقتي اجرا شد مردم از جانب آن احساس آرامش کنند. يعني مردم وجدان کنند که نتيجه کار دادگاه منصفانه و به حق بوده است. ولي الان در مورد اصل اين دادگاه هم جاي سؤال است و مشکلي بر مشکلات پيشين جامعه افزوده شده است. چند معاون رئيس جمهور و وزير و افرادي که لانه جاسوسي را گرفتند و جلوي دوربينها تصاوير آنان را با افتخار نشان ميداديم و راجع به آنان بحث ميکرديم و نماد ايستادگي ما در مقابل قدرتهاي بزرگ بودند، اين افتخار نيست که ما امروز اين جمع را در يک دادگاهي به صورت دسته جمعي، به همراه صد نفر ديگر آنان را محاکمه کنيم.
نامزد دهمين دوره رياست جمهوري در ادامه سخنان خود در ارتباط با حوادث پس از انتخابات اظهار داشت: کساني فکر ميکردند اگر يک عدهاي از افراد را از احزاب و گروهها که آنان مدعي بودند سران اين جريان اعتراضي هستند بگيرند، حتماً صورت مسأله پاک خواهد شد ولي زنده ماندن اين جريان در سطح ملي نشان داد که حذف فيزيکي و دستگيريها بر اين حرکت اثري نميگذارد و شبکه بزرگي از مردم که نسبت به خطاهاي صورت گرفته معترض است آسيب نديده و به زندگي خودش ادامه ميدهد. آنچه تداوم حرکت سبز مردم را براي بازگشت به قانون اساسي و روح اصيل انقلاب اسلامي تضمين ميکند چنين حالتي است. ما بايد بتوانيم با اتکا به سرمايه ارزشمندي که اين حالت از حرکت مردم ايجاد ميکند و با نظم دادن آن از همه گرايشها و توانهايي که وجود دارد براي تامين سعادت آينده کشور حداکثر استفاده را ببريم.
مهندس موسوي ضمن تشريح تفاوتهايي که در حرکت اجتماعي کنوني مردم با فعاليتهاي سياسي سازماني و متداول وجود دارد افزود: در هويتهاي سازماني معمولا گرايش بر اين است که افراد درون يک سازمان سعي ميکنند، اگر گفتماني را مطرح ميکنند و يا به ايدئولوژي خاصي پايبند هستند در تمام موارد يک نوع اجماعي نسبت به همه اجزا آن ايدئولوژي و اعتقاد يا گفتمان وجود داشته باشد و براي همين معمولا تلاش فوقالعادهاي در درون اين سازمانها صورت ميگيرد که يک نوع انسجام و يکدلي بر روي همه شعارها و همه خواستهها بين افراد به وجود بيايد. آنچه که در انتخابات شاهدش بوديم و از آن بايستي استفاده کنيم و پند بگيريم آن است که در اين انتخابات اجماع بر حداقلها امکانپذير شد و روي آن ايستادگي شد، به اين معنا که اگر يک گروهي ده عنصر داشت که گفتمان مورد علاقه او را شکل ميداد و در يکي از آنها با يک گروه ديگري که آن هم ده عنصر گفتماني براي خودش داشت همراه بود، اينها مي توانستند به همديگر جوش بخورند و جمعي را بسازند.
اين فرق فوروم و بالاترين رو ازت سوتي نميگيرم
فكر مي كني همه مثل خودتن كه صبح تا شب مشغول چريدن تو اين سايت و اون فروم و جواب دادن به طرفداران موسوي باشن . نه عزيزم . تو رو خدا اين فرق بين فروم و بالاترين رو ايندفعه ازم سوتي نگير . فقط سوتي روح الاميني رو بچسب .
رسانه هاي دوستام ؟ من دوستي ندارم كه رسانه اي داشته باشه . سعي نكن توام مثل اربابت احمدي نژاد كه چون آتويي از موسوي نداشت وصلش كرد به هاشمي منو به سايتهاي معلوم الحالي مثل بالاترين ربط بدي . اون سوتي كه دادي به هر حال جالب بود . به شخصه به خودم ثابت شد كه با شخصي بحث ميكردم كه انقدر تو مسائل سياسي پرته كه يك همچين گافي ميده . به قول خودت كلي خنديديم با دوستان .
مگه من تو رو ميشناسم كه بخوام كينه داشته باشم.من مشكلي با خودت ندارم با افكارت مشكل دارم. يه ماه بحث كرديم به جايي نرسيديم ، شما بهتره با همين رفيقات بشيني بخندي (ظاهرا توانشون در همين حده بيشتر از اين نميكشن طفليا) ما كه حاشيه نرفتيم بحث كرديم با شما كه عقل كلشون بودي يه جواب منطقي نشنيديم حداقل اين آنتي بسيجي يه تفريحي كرد،مثل ما هم اعصاب خودشو شمارو خورد نكرد. بشينين بخندين حداقل روانتون شاد بشه. ولي ديگه انقدر دم از بچه مسلموني نزنين خواهشا. اسلام حرمت داره. درسته كه هركي مياد اينجا اول مسخره ميكنه يا تيكه ميپرونه ولي يكم فكر كني ميبيني اول خودت توي پستات چقدر به زعم خودت سبزهارو مسخره كردي پس چرا شاكي ميشين وقتي سبزها شمارو مسخره ميكنن؟؟؟
اين كامنت آخرو گذاشتم فقط بگم من با خودت مشكلي نداشتم و ندارم،اگه اينطور برداشت كردي اشتباه بوده.
موفق باشي