سفارش تبلیغ
صبا ویژن

تفکر بسیجی

مستند قطب نما » قسمت بیستم و دوم »خروج برخی از کشتی نظام + صوت و

مستند قطب نما »» قسمت بیست و دوم و پایانی »» 6 اسفند

پیاده شدن بعضی از کشتی نظام به خواست خودشان

چرایی حضور عظیم مردم در 9 دی و 22 بهمن

دیدار با اعضای مجلس خبرگان رهبری بود که فیلم و صوت این دیدار پخش نشد فقط متن این دیدار بود .. به نظر این دیدار مهمترین دیدار رهبر بوده در مورد خواص که خب نمیدونم چرا نیومد بیرون این دیدار به این مهمی .. متن این دیدار رو حتما بخونید خیلی نکات مهمی داره خط سیر آینده کشور رو رهبر میده ... متن (+) و عکس(+) این دیدار رو ببینید ...

آقا در مورد 22 بهمن حضور عظیم مردم و همچنین 9 دی میگن .. این حضور رو باز میکنن .. که چی شده که ییهو مردم اینقدر ریختن تو خیابونا ... این باز کردن معنی و مفهوم این حضور رو هیچ جایی نکرد ... هیچ کار رسانه ای رو این حضور انجام نشد ... به نوعی تو سکوت خبری بود ... صدا و سیما هم همینطور ... 25 خرداد یه راهپیمایی شد تو تهران 200 هزار نفر مهترضین نتیجه انتخابات هنوز که هنوزه دارن رو این راهپیمایی مانور میدن .. هر چند که من هر کس از رفیقام رو میشناسم که رفته بود تو این راهپیمایی الان بر ضد سبزاس ... ریزش بعد اون راهپیمایی فوق العاده بود ... حالا راهپیمایی بصیرت و اتحاد مردم ایران در کشور چرا تو سکوت خبری رفت وقتی رهبر هم در موردش حرف میزنن سخنان رهبر رو هم تو سکوت خبری رد میکنند ... البته شاید موردی بوده که نباید پخش میشده ولی صوت دیدار که موردی نداشت .... این حضور مردم خوشحالیم که رهبرمون رو خوشحال کرده ... موشکافی رهبر از این حضور رو بخونیم ...
»» حضور مردم در حوادث بزرگ و مهم و اعلان موضعى که میکنند - مثل راهپیمائى مهم بیست و دوم بهمن، که واقعاً یک پدیده‌ى عظیمى بود در تاریخ انقلاب در این شرائط و با این اوضاع و احوال؛ و قبل از آن، حضور مردم در خیابانها در سراسر کشور در نهم دى - بدون اینکه علما و راهنمایان معنوى مردم که مورد اعتماد آنها هستند، دلهاى مردم را به حقائق این انقلاب متوجه کنند، میسر نمیشد. نقش علماى دین در هدایت مردم، منحصر نمیشود به هدایت در امور فرعى و مسائل شخصى و اینها.
 »»
در اجتماعات عظیمى که تشکیل میشود، غالباً جوانها حضور دارند. در بیست و دوى بهمن، شما نمونه‌ى کم‌نظیرش را مشاهده کردید؛ چه در تهران، چه در بقیه‌ى شهرها - آنطور که حالا در دوربینهاى تلویزیون انسان میدید و از بعضى از کسانى که از نزدیک دیده بودند، انسان میشنود - اغلب اینهائى که بودند، جوان بودند؛ اکثر این جمعیت، جوانها بودند. خوب، این نشان‌دهنده‌ى چیست؟ مردم احساس مسئولیت میکنند، مى‌آیند توى میدان. این احساس مسئولیت مردم و بخصوص جوانها، بعد از گذشت سى و یک سال از انقلاب، خیلى حادثه‌ى عظیمى است؛ خیلى حادثه‌ى بزرگى است.
»» چرا مردم امسال در بیست و دوى بهمن از سال گذشته گرم‌تر و متراکم‌تر آمدند؟ چون احساس خطر کردند؛ چون دیدند کسانى به بهانه‌ى مسئله‌ى انتخابات و مسائل بعد از انتخابات، دارند در اصل نظام خدشه به وجود مى‌آورند، دارند معارضه میکنند، دارند پنجه به چهره‌ى نظام میزنند. رفتار خطرناک آنها این بود که نام امام و انقلاب و نظام را هم گاهى مى‌آورند، اما حرفشان، عملشان، اقدامشان، تحریکشان، درست نقطه‌ى مقابل روش انقلاب و ممشاى انقلاب و اهداف انقلاب است؛ مردم این را احساس کردند. اینکه مردم این را میفهمند و احساس میکنند، این بصیرت بالائى است، این خیلى مهم است؛ و اینکه مردم بعد از این احساس، اینجور وارد میدان میشوند، مى‌آیند حضور خود را اعلام میکنند، این خیلى همت و عزم بالائى را نشان میدهد؛ اینها خیلى مهم است. ما باید اینها را ببینیم، باید قدر بدانیم و باید عاملش را بشناسیم. عاملش دیندارى مردم است؛ عاملش همین ملاک اصلى در نظام اسلامى است؛ یعنى اطاعت از پروردگار عالم. این به نظر من اساسى‌ترین مسئله است.

آقا از جرم های سران فتنه و برخی خواص میگن ... و میگن ... واضح و روشنه بدون تحلیل ...
»»  در این فتنه‌هاى بعد از انتخابات، آن چیزى که اساس قضیه است، این است که رأى مردم و حضور مردم از نظر یک عده‌اى نفى شد، مورد خدشه قرار گرفت، نظام تکذیب شد، مورد تهمت قرار گرفت. گناه بزرگى که انجام دادند، این بود. اینها بایست تسلیم میشدند. بالاخره وقتى انتخابات با همین معیارهائى که در اسلام وجود دارد - که حالا بعضى از معیارها و شاخصهائى که براى انتخابات در نظر ما معتبر است، که نظر اسلام است، من عرض میکنم - اتفاق افتاد، بایستى در مقابل قانون، در مقابل داورى قانون تسلیم شد؛ همچنان که باید در مقابل آن داورى که قانون او را معین میکند، تسلیم شد. اگر قانون در مسئله‌ى مهمى مثل مسئله‌ى انتخابات یک داورى را مشخص کرده است، یا یک شیوه‌ى داورى را مشخص کرده است، باید تسلیم این بشوند، ولو برخلاف میلمان باشد؛ این میشود انتخابات سالم.
»» همه‌ى تحولات باید در چهارچوب باشد. اگر چنانچه کسى وارد میدان رقابت انتخاباتى و مسابقه‌ى انتخاباتى بشود، اما بخواهد چهارچوب را بشکند، او از قاعده‌ى نظام خارج شده است، از قواعد حرکت انتخاباتى خارج شده؛ این غلط است، این درست نیست. باید همه چیز در چهارچوب نظام باشد. این چهارچوب، قابل تغییر نیست.
»» تأکید بر خطوط مرزى نظام با مخالفان و دشمنان، در انتخابات لازم است. ممکن است دو نظر مختلف در باره‌ى یک مسئله‌ى اجتماعى یا اقتصادى بین نامزدها وجود داشته باشد؛ هیچ مانعى ندارد، این دو نظر را بگویند؛ لیکن مرزبندى کنند با آن چیزهائى که نظراتِ مخالف با نظام است. مشخص بکنند که مرز ما چیست؛ این مرزبندى لازم است. بارها ما بر روى این مرزبندى تأکید میکنیم؛ این به خاطر این است که اگر مرزبندى‌ها ضعیف بشود، مرزها کمرنگ بشود، موجب اشتباه مردم میشود.

اینکه بعضی میگفتن نظام یه سال عقب افتاده یه سال پیشرفت نکرده ... نخیر .. این شور مردم تو کار های مردم هم وارد میشه .. بازدهی مردم رو چندین برابر میکنه و کرده .. و این نظام رو جلوتر برده خدا رو شکر ...
»» و من میخواهم عرض بکنم، امروز خوشبختانه وضع کلى نظام از گذشته‌ى ما به هیچ وجه عقب‌تر نیست و در موارد زیادى بمراتب بهتر است؛ این را باید توجه کرد. این خیالپردازى نیست، بیان آرزوها نیست؛ بلکه با نگاه به واقعیتهاست.

آقا تو چند ماه گذشته رو بصیرت خواص تاکید ویزه داشتن حتی گفتن مردم ما هوشیارن خواص ما هوشیار باشن ... خواص امتحان سختی دادن و خیلی هاشون سقوط کردند ...
»»
باید دشمنى‌ها را شناخت. مشکل ما این است. اینکه بنده مسئله‌ى بصیرت را براى خواص تکرار میکنم، به خاطر این است. گاهى اوقات غفلت میشود از دشمنى‌هائى که با اساس دارد میشود؛ اینها را حمل میکنند به مسائل جزئى.

در مورد صحبت هایی که در مجمع تشخیص مصلحت میشد و میخواستن ساختار انتخابات رو عوض کنن آقای هاشمی آقا صراحتا موضع خودشونو در مقابل این تغییر روشن میکنن و جالبه این موضوع رسانه ای هم نشد ... شاید خواست خود آقا بوده ...
»»
شکى نیست که شوراى نگهبان وظائفى قانونى دارد. به این وظائف مصرّح در قانون اساسى - که نظارت بر انتخابات و تشخیص صلاحیتها و این چیزهاست - باید تعرض نشود. این چیزها را میشود اصلاح کرد. یعنى این قضیه را نباید مسئله‌ى مورد بحث و مورد دعوا و نزاع قرار داد؛ اینها چیزهائى است که قابل اصلاح است. ممکن است در آنجا یک کسى خطائى هم بکند؛ خطا قابل جبران است. اینها مسائل اصلى نیست؛ مسئله‌ى اصلى همین مسائلى است که در طول این هشت نُه ماهِ بعد از انتخابات، محل اختلاف بوده است بین مجموعه‌ى نظام اسلامى و مجموعه‌ى کفر و استکبار، که اینجا کسانى حرفهاى آنها را تکرار کردند.

این قسمت با نخبگان و خواص هست که چند پهلویی نکنند یه بار تو خودی گل بزنن یه بار تو تیرک دشمن ... صداحتا اقای هاشمی که دیگه دو پهلو نیستن ایشون رسیدن به پنج تا شش پهلو ... و جالبه دیگه هیچ طرفی هم از توده مردم سمت ایشون نیست .. حتی سبزا هم از ایشون قطع امید کردن ...
»»
صریح و روشن هم بایستى خطوط را مشخص کرد. یعنى آن کسانى که پایبند به نظام اسلامى و پایبند به حضور مردم - با همین انگیزه و ایمانى که مردم دارند - هستند، باید مرزشان با کسانى که دلشان نمیخواهد این حرکت به این شکل، اسلامى ادامه پیدا کند، مشخص شود. با قانون معارضه میکنند، با قانون مخالفت میکنند. باید این مرز هم، مرز روشن و واضحى باشد تا مردم دچار خطا و اشتباه نشوند. مردم به ماها نگاه میکنند؛ ما بایستى بدانیم که خط چه جورى است. این، اصل قضیه است. هر چیزى که مادون این است، قابل اغماض است، قابل حل است. ولو اختلاف نظرى هم وجود داشته باشد، این اختلاف نظر نباید به معارضه و مجادله و مخاصمه بینجامد؛ که از این مخاصمات، دشمن سود میبرد. حرف ما این است.

مرز بندی آقا برای کسایی که میخوان در کشتی نجات نظام اسلامی باشن مشخصه ... هر کسی قبول نکرد خودش خودشو انداخته بیرون وگرنه نظام هیچ کسو بیرون نمیکنه ...
»»
 آن کسانى که این نقشه‌ى کلى را که متبلور است در قانون اساسى و حکمیت قانون و داورى قانون، قبول دارند، جزو مجموعه‌ى نظام اسلامى هستند. آن کسانى که اینها را رد میکنند، کسانى‌اند که خودشان به دست خودشان صلاحیت حضور در نظام اسلامى را دارند از دست میدهند و صلاحیت ندارند. کسانى که حاضر نیستند قانون را تحمل کنند، کسانى که حاضر نیستند اکثریت را قبول کنند، کسانى که آن انتخابات عظیم چهل میلیونىِ مایه‌ى افتخار را زیر سؤال میبرند، یک نقطه‌ى قوّت را براى نظام میخواهند تبدیل کنند به یک نقطه‌ى ضعف، اینها در واقع دارند خودشان، خودشان را از این کشتى نجات - که نظام اسلامى است - بیرون مى‌اندازند؛ والّا هیچ کس نمیخواهد کسى را از کشتى نجات بیرون بیندازد.

پادکست ( فایل صوتی) »» حجم :     »» دانلود : (+)(+)(+)(+)(+)

ودکست ( فایل ویدئویی) »» حجم719 MB »» دانلود (+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+)(+) »» با کیفیت (+)

 

فیلم
»»  عدالت-امام خمینی(ره) (
+)

»» فایده حجاب_رحیم پور(+)
»» حاج آقا طائب در مورد براندازی نظام و نقش رهبری درجنگ ?? روزه(+)
»» مستند ادواردو آنیلی /
Edoardo Agnelli (+)
»» صحبت جالب شمخانی در مورد ایثارگری هاشمی (+)
»»  شکست-امام خامنه ای (+)
»» سخنان جدی در قالب طنز از حاج سعید قاسمی در مورد وضع اساتید غرب زده دانشگاه آزاد (+)
»» امام خمینی ره و جنبش سبز! (+)
»» کلیپ جدید محمد خاتمی مرد هزار چهره (+)
»» کروبی و شهدا! (+)
»» امام خمینی (ره)_منحرفان(+)

»» اعترافات جدید عبدالمالک ریگی ..... (+)

صوت
»» حاج سعید قاسمی : روایتی دیگر از جنگ (
+)
»» امام خامنه ای - انتظار فرج (+)
»» دکتر عباسی- من امپریالیستم پس هستم (+)
»»  امام خامنه ای – میزان (+)
»» مقام علمی امام خامنه ای (+)

»»  امام خامنه ای - قول سدید (+)

»»  دهه های انقلاب-امام خامنه ای (+)

عکس
»» پوستردولت کار و تلاش مستمر (+)
»» آغاز فتنه (+)
»» با شکوه ترین نماز جمعه (+)

متن
»» با مدعی بگوئید اسرار عشق و مستی / زیار که طعم ساندیس شهد است راستی راستی (
+)
»» مستندات سیر اتفاقات قبل و بعداز انتخابات (+)

 




 
تگ ها :     Bookmark and Share

مهدیار دات بسیجی

مهدیار دات بسیجی